Regulacija promet

NAJAVA RADOVA I REGULACIJA PROMETA – DREŽNIK

Sukladno najavi izvođača, od srijede 27.9.2023. godine započet će radovi na polaganju nove infrastrukture u glavnoj ulici Drežnik, gledano od križanja sa Sušačkom i Splitskom ulicom pa sve do Hrnetića. Radovi će se izvoditi u etapama na način da će izvođač zatvarati dionicu po dionicu, svaka će iznositi okvirno 50 metara. Na svakoj toj dionici vrijedit će zabrana prometa za sva vozila, osim vozila stanara u zoni radova, vozila gradilišta i interventnih službi. Kako će izvođač završavati pojedinu dionicu, tako će se cesta zatrpavati i radovi pomicati narednih 50-a k metara. Pozivamo sve na strpljenje i suradnju, te pridržavanje privremene prometne regulacije. 

Tijekom radova, podsjećamo građane da smo im uvijek na raspolaganju, bilo kroz mjesečne susrete na terenu sa članovima naše Jedinice za provedbu projekta, bilo preko Mjesnog odbora, ili izravnim kontaktom putem e- maila: aglomeracija@vik-ka.hr odnosno pozivom na 649 146. 

Također podsjećamo da sve novosti objavljujemo u medijima te na komunikacijskim kanalima projekta- web stranici https://aglomeracija.vik-ka.hr/

i društvenim mrežama 

https://www.facebook.com/aglomeracija.karlovac.dugaresa/

Podijeli članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on email