radovi Turanjski Lug

Obavijest o početku radova i regulaciji prometa u okviru projekta aglomeracija Karlovac – Duga Resa

Dana 9.9.2021. počeli su radovi grupe 1-  izgradnja linijskih građevina naselja Turanj i Kamensko, u sklopu EU projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac – Duga Resa. Ova etapa radova odvija se u ulici  Turanjski Lug. Sukladno rješenju UO  za komunalno  gospodarstvo Grada Karlovca, ulica Turanjski Lug se zatvara za sav promet, osim vozila stanara i gradilišta, uz osiguranje pristupa hitnim službama. Obilazni pravac za sva ostala vozila odvijat će se preko Ulice Braće Gojak – Kamensko – Gornje Mekušje – Otok i obrnuto. Ovakva regulacija prometa vrijedi  do završetka radova na toj dionici.

Dana 14.9.2021. započinju radovi grupe 5 projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac – Duga Resa. Ova etapa radova odvijat će se u Jamadolskoj ulici u Karlovcu i u Ulici Bana Jelačića u Dugoj Resi. U Jamadolskoj ulici za sav promet zatvara se dionica ispred kbr 33 (raskrižje s ulicom Strmac) do kbr 80. Bit će omogućen prolaz stanarima i vozilima gradilišta te hitnim službama. U Jelačićevoj ulici uspostavit će se regulacija prometa jednim trakom na potezu od kbr 39 do kbr 89. Ovakve regulacije prometa odvijat će se dok traju radovi na navedenim dionicama.

Sugrađane pozivamo na strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova te podsjećamo kako će sve relevantne informacije o tijeku radova i novim prometnim regulacijama biti dostupne na web stranici projekta  https://aglomeracija.vik-ka.hr/

Kontakti za informacije o projektu i upite su:

e-mail: aglomeracija@vik-ka.hr

tel: 047 649 146

      047 649 500

Podijeli članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on email